Her kan klubbene få støtte
Sparebankstiftelsen DNB har tidligere gitt støtte til flere dykkeklubber og prosjekter i regi av Norges Dykkeforbund. Nå er det snart søknadsfrist for neste runde støttekroner.
Her kan klubbene få støtte
Foto: Anne Britt Strupstad, Røyken Dykkerklubb
KLUBBNYTT

Her kan klubbene få støtte
Sparebankstiftelsen DNB har tidligere gitt støtte til flere dykkeklubber og prosjekter i regi av Norges Dykkeforbund. Nå er det snart søknadsfrist for neste runde støttekroner.
  13. august 2022
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Organisasjoner, lag og foreninger kan søke støtte til allmennyttige formål for barn og unge fra Sparebankstiftelsen DNB. Man kan blant annet søke støtte til tiltak innen friluftsliv, idrett, naturkunnskap og nærmiljøaktiviteter.

– Trenger din organisasjon støtte til å tilrettelegge for mer friluftsliv, så oppfordres dere til å søke støtte. Neste søknadsfrist er 1. september 2022, skriver stiftelsen på Facebook.

LES OGSÅ
Husk å søke om momskompensasjon


Det er gode muligheter for dykkeklubber til å få midler til forskjellige aktiviteter som leting og opphenting av spøkelsesredskaper, innkjøp av utstyr, kurs for barn og unge eller andre prosjekter.

Norges Dykkeforbund sentralt har fått 10 millioner kroner i støtte til ryddeaksjoner de neste tre årene fra stiftelsen, så det kan kanskje være lurt å sikte seg inn på noe annet når man søker.

Nominér klubben i ditt hjerte


Sparebankstiftelsen DNB har gitt støtte til blant annet innkjøp av dykkerutstyr, båt og kompressor. De siste årene har over 40 klubber fått støtte:Søknadsfrist: 1. september 2022


Det er ikke lenge til søknadsfristen, så det gjelder å benytte sjansen hvis klubben har et prosjekt eller en idé og trenger midler for å gjennomføre den.

Sparebankstiftelsen DNB støtter tiltak rettet mot barn og unge under 25 år på Østlandet (de tidligere fylkene Akershus, Buskerud, Oslo, Oppland, Telemark, Vestfold og Østfold).Siden 2002 har stiftelsen støttet nærmere 10.000 prosjekter og tiltak, og deler hvert år ut flere hundre millioner. Siden oppstarten er det gitt over 6,5 milliarder kroner til gode formål.

På nettsidene kan du se hvem som tidligere har fått støtte, og du finner en sjekkliste for hvem som kan søke, søknadsskjema og mer info.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • På tide med service på utstyret?

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicesenter bare for bransjen, men her kan man også levere inn ventiler og flasker enkeltvis til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Nord-Sulawesi – et dykkeparadis

  Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS