Fue.no med nye nettsider
– Velkommen til Fue.no 3.0! Nå har vi jobbet knallhardt med å få på plass våre nye nettsider og endelig er resultatet klart, sier Christian Kulmus hos Fue.no.
Fue.no med nye nettsider
Foto: Fue.no
BRANSJENYTT

Fue.no med nye nettsider
– Velkommen til Fue.no 3.0! Nå har vi jobbet knallhardt med å få på plass våre nye nettsider og endelig er resultatet klart, sier Christian Kulmus hos Fue.no.
  31. mars 2023
– Vi har gledet oss lenge til å få den nye nett­siden lansert og vi har flere spennende nyheter, forteller Christian Kulmus hos Fue.no.

Foruten nytt, lekkert design og bedre bruker­vennlighet er en av de største nyhetene Fue.no Kundeklubb, som gir medlemmene fordeler som egne rabatter og avslag på service.

Nettsider
– Medlemmene i Fue.no Kundeklubb får også først beskjed om kampanjer og tilbud via e-post og SMS, og ekstra gode priser på demo­varer, forteller Kulmus.

Alle som melder seg inn i kundeklubben får en velkomstkupong på 10% som de kan bruke på sin første ordre i butikken eller nettbutikken.

Mobilsider
Det har også blitt enklere å handle på de nye nettsidene. Vipps Checkout gjør at handelen går raskere, ikke minst på mobilen.

– Vi har jobbet hardt for å lage en mer mobil­vennlig nettside. Det er viktig for oss at kundene har en like bra opplevelse på mobil som foran PC-skjermen, understreker Kulmus.

Hold varmen med Santi Heating System


Vi har testet de nye nettsidene i begge formater, og dette arbeidet har båret frukter: Sidene fungerer utmerket på mobil, og er oversiktlige og lette å navigere.

Også under panseret har det skjedd flere endringer. Selv om de ikke vises direkte for kunden skal de gi raskere ordrehåndtering og bedre lageroversikt.

LES OGSÅ
Fue.no blir JJ-CCR servicesenter


Når man har bestilt varer er det også integrert sporing av pakkene. Linken vil man få tilsendt på en egen e-post når forsendelsen er på vei.

I tillegg til det store utvalget i nettbutikken finner man også mange kunnskaps­artikler og videoer på de nye sidene.

Nettsider
– Vi har overført de fleste artiklene fra den gamle hjemmesiden, og her vil det også komme mye nytt og spennende, sier Kulmus.

Han oppfordrer til å ta kontakt dersom det er noe man ønsker seg en mer detaljert artikkel om. Videoarkivet skal også oppdateres fremover,Rykende ferske nettsider har iblant noen feil, men vi fant ikke noe spesielt da vi sjekket. Finner du noe ber Fue.no om at du gir beskjed.

– Ser du noe som er feil, ødelagt eller ikke fungerer som det skal så gi oss veldig gjerne en tilbakemelding, avslutter Christian Kulmus.
Opprinnelig publisert 18.03.2023ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

  • Ta grunnkurs i dykking på Smøla

    Bare Dykk arrangerer CMAS * grunnkurs hos Nekton Diving på Smøla. Benytt sjansen til å ta dykkekurs i unike omgivelser og få en flott start på dykkekarrieren.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Rescue Diver i sommer

    PADI Rescue Diver gjør deg til en sikrere og bedre meddykker, og du lærer å håndtere og ikke minst forebygge ulykker. Nå kan du ta det viktige kurset hos Oslofjorden Dykkesenter.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS