Engelsk klassiker: Fish & chips
Har du tenkt på at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Den erkeengelske smaken av fish & chips kan du fint skape på ditt eget kjøkken.
Engelsk klassiker: Fish & chips
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Engelsk klassiker: Fish & chips
Har du tenkt på at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Den erkeengelske smaken av fish & chips kan du fint skape på ditt eget kjøkken.
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykkere og fridykkere kan sanke ingredienser til sommerens gourmetmåltider helt selv, og slenger du uti et snøre eller en teine øker mulighetene ytterligere.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





Det er en grunn til at britene spiser rundt 380 millioner måltider med fish&chips i året – det er rett og slett snaddermat som passer godt sommer som vinter.

Fish & chips lager du enkelt på ditt eget kjøkken, og retten kan varieres i det uendelige. Tartarsaus og grønne erter er det vanligste tilbehøret, i tillegg til ketchup og eddik.





Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!



ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Er de i orden til vinteren?

    Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for yrkesdykkere og dykkebransjen – de tar imot ventilsett og flasker fra alle dykkere. Kanskje det er på tide med litt vedlikehold?

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS