Søker arrangører til NM i UV-foto
Norges Dykkeforbund søker arrangører til NM i Undervannsfoto i 2025 og 2026. Interesserte klubber bes om å søke innen 1. februar 2024.
Søker arrangører til NM i UV-foto
Fra NM i UV-foto 2019 i Drøbak. Foto: Christian Skauge
UNDERVANNSFOTO

Søker arrangører til NM i UV-foto
Norges Dykkeforbund søker arrangører til NM i Undervannsfoto i 2025 og 2026. Interesserte klubber bes om å søke innen 1. februar 2024.
  7. november 2023
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– NM i Undervannsfoto er et unikt mesterskap, hvor minnene varer evig. Bli arena for et uforglemmelig mesterskap, oppfordrer Norges Dykkeforbund.

Mesterskapet er delt opp i to runder, en kvalifisering og en finale. Kvalifiseringen består av en innsendingskonkurranser, og denne delen står NDF for.

Se vinnerbildene fra NM i UV-foto 2023


De 15 beste fotografene kvalifiserer seg til å delta i finalen, og det er denne dykkeforbundet nå søker arrangører til i 2025 og 2026.

NM i 2024 arrangeres av Ishavsbyen Dykkerklubb i Tromsø.

Klubben som får tildelt mesterskapet vil stå som teknisk arrangør, og mesterskapet avvikles i tett samarbeid med forbundskontoret i NDF.

LES OGSÅ
Bli med i en fotokonkurranse


Det kreves litt logistikk for å håndtere 15 fotografer, opptil 15 assistenter, jury og delegater. De skal gjøre to treningsdykk og fire konkurransedykk, ha luft på flaskene og overnatting.

Mindre klubber tenker kanskje at dette er i overant av hva de kan ta på seg – men det er fullt mulig at flere klubber samarbeider om å gjennomføre mesterskapet.

Les alt om NM 2023 på Kvitsøy


Det er også mulig å inngå samarbeid med et dykkesenter, som kan ta seg av den praktiske biten. Mulighetene er mange, så ta det opp på et klubbmøte!

Årets NM ble arrangert av Kvitsøy Dykkerklubb, med fra Stavanger Dykkerklubb, Havhesten, Gjesdal Dykkerklubb og Sandnes og Jæren Dykkerklubb.Norges Dykkeforbund har laget en håndbok for NM i Undervannsfoto som forteller hvordan arrangementet skal gjennomføres.

Søknadsfrist for å arrangere NM i UV-foto i 2025 og 2026 er 1. februar 2024. Søknaden sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Spennede utdanning: Bli minedykker!

    Minedykkerkommandoen er spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre eksplosiver. Du kan søke selv om du ikke har avtjent førstegangstjenesten.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Bryggelys øker sikkerheten i havna

    En ny serie bryggelys fra Wee Marine AS skal øke sikkerheten i havneanlegg. Ett års utvikling ligger bak serien, som har fått navnet No1. Lysene er konstruert for å tåle store påkjenninger – og for å redde liv på mørke dager og kvelder.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS