– Naturen trenger oss nå
Lørdag 28. oktober 2023
– Det er mye negativt som skjer i naturen nå i Norge, skriver forfatter og undervannsfotograf Erling Svensen på Facebook.
 
Han lister opp gruvedumping, åpning for å skrape mineraler på havbunnen, bygging av motorvei gjennom fredet natur, vindmøller i uberørt natur, jakt i nasjonalparker, tråling, fisking, kloakkutslipp og taretråling inne i marine verneområder.
 
Blekksprut
 
Foto: Erling Svensen
 
– Lista er lang, og nå prøver Norge å slippe unna at de har underskrevet FNs avtale om å frede 30% av all natur vi har både til lands og til vanns innen 2030, sier han.
 
Norges Naturvernforbund trenger flere medlemmer så de blir sterkest mulig, og så sterke at man kan kjempe kampene som må tas for oss alle – og for generasjonene som kommer.
 
– Jeg håper at flest mulig av dere der ute tenker igjennom saken og støtter Naturvernforbundet med å bli medlem, oppfordrer Erling Svensen.
 

Anemone
 
Foto: Erling Svensen
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS