Frykter miljøkatastrofe langs kysten
Tirsdag 12. mars 2024
Russiske skip som ferdes langs Norskekysten er i dårlig stand. Greenpeace frykter at Putins «rustbaljer» kan føre til en miljøkatastrofe på Norges dørstokk.
 
– Det kan gå skikkelig gærent, og Norge er helt uforberedt. Spøkelsesflåten består ofte av eldre og uforsikrede skip, flere av dem er rustholker, sier Frode Pleym i Greenpeace Norge til Børsen.
 
Problemet er spesielt russiske oljetankere. Ifølge Politico frakter over 500 eldre og uforsikrede tankskip russisk råolje og gass til kjøpere rundt om i verden.
 

Russisk tanker
 
Illustrasjonsfoto: Roger W./Flickr (CC BY-SA 2.0)
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Elleville rabatter hos Dykkebazaar

    I over 40 år har Aggressor Adventures laget spennende dykkereiser over hele verden. Nå tilbyr Dykkebazaar store rabatter og gratis plasser på hele 51 unike reiseruter i 16 land.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Dykkereise: Dusinet fullt i Rødehavet

    Dykkebazaar og Aggressor Fleet byr på en fantastisk liveaboard hvor man får dykke alle beste vrakene i Rødehavet – og de har gode betingelser for dykkeklubber og grupper.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS