Beskytter vrak i Lake Ontario
Lørdag 13. juli 2024
Amerikanske myndigheter har opprettet et marint(!) verneområde i den østlige delen av Lake Ontario. Hensikten er blant annet å beskytte skipsvrakene.
 
Lake Ontario National Marine Sanctuary er på over 4.000 km2 og inneholder 41 kjente vrak. Historiske data indikerer imidlertid ytterligere 19 skipsvrak og tre flyvrak, ifølge avisen Adirondack Daily Enterprise.
 
Myndighetene forventer at verneområdet vil bli populært blant dykkere, som kan besøke en rekke av vrakene bare seks timer fra New York.
 

 
 

LES OGSÅ
Vrakene spises opp av muslinger
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Elleville rabatter hos Dykkebazaar

    I over 40 år har Aggressor Adventures laget spennende dykkereiser over hele verden. Nå tilbyr Dykkebazaar store rabatter og gratis plasser på hele 51 unike reiseruter i 16 land.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Dykkereise: Dusinet fullt i Rødehavet

    Dykkebazaar og Aggressor Fleet byr på en fantastisk liveaboard hvor man får dykke alle beste vrakene i Rødehavet – og de har gode betingelser for dykkeklubber og grupper.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS