Blir du årets naturfotograf?
I morgen er det innsendingsfrist i fotokonkurransen «European Wildlife Photographer of the Year», som arrangeres av Gesellschaft für Naturfotografie for 24. gang.
Blir du årets naturfotograf?
Vinneren av undervannskategorien i 2023 var «Nighttime squadron». Foto: © Catherine Holmes/GDT 2023
UNDERVANNSFOTO

Blir du årets naturfotograf?
I morgen er det innsendingsfrist i fotokonkurransen «European Wildlife Photographer of the Year», som arrangeres av Gesellschaft für Naturfotografie for 24. gang.
  29. februar 2024
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Konkurransen har en egen klasse kalt «The Underwater World», pluss kategorier for fugler, pattedyr, andre dyr, planter og sopp, landskap, menneske og natur og naturen som studio.

Det er lov å levere undervannsbilder i alle klassene, så hvis man er kreativ er det fullt mulig å nå opp flere steder med undervannsbilder. Bildene kan være tatt hvor som helst i verden.

Innsendingsfrist 1. mars 2024


Host art

Bidraget «Host art» fikk hederlig omtale i kategorien for andre dyr i 2023. Foto: © Cristobal Serrano/GDT 2021


Konkurransen er åpen for alle fotografer som er bosatt i Europa, samt medlemmer i Gesellschaft für Naturfotografie uansett bosted.

Det er også en egen klasse for unge fotografer opp til 17 år, hvor vinneren belønnes med den prestisjefylte Fritz Pölking Prize.

LES OGSÅ
Bli med på NM i UV-foto


Det koster 35 Euro å delta, og da kan man sende inn opptil 20 bilder i kategori 1–8. Disse kan fordeles fritt på kategoriene, det er ingen begrensning på antall i en bestemt kategori. Portfolioen må bestå av 8–10 bilder.

Det er gratis å delta i kategorien for unge fotografer, og her kan man levere inntil fem bilder. De behøver ikke passe inn i kategoriene ovenfor eller ha noe tema.

A trick of the tail

«A trick of the tail» fikk hederlig omtale i kategorien pattedyr i fjor. Foto: © Paul Goldstein/GDT 2023


Sammenlagtvinneren får 3.000 Euro i premie, og alle vinnerne blir invitert til prisutdelingen i Lünen i Tyskland i oktober 2024.

Totalt kjemper fotografene om premier for 33.500 Euro. Arrangøren dekker oppholdet for vinneren i klassen for unge fotografer.Bildene vil bli bedømt av en jury bestående av Alexa Keefe, Rachel Talibart, Marcus Westberg, Matt Maran, Stephan Fürnrohr, Laurien Holtjer og Neil Aldridge.

Sammenlagtvinneren kan smykke seg med tittelen European Wildlife Photographer of the Year 2024. Undervannsbilder hevdet seg godt i flere kategorier i fjor.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS