Derfor bør du spise tare
Lørdag 16. september 2023
Hvordan kan man få flere til å spise tare? Det er ikke fordi den smaker godt, og det er ikke fordi den er lett å finne i butikken. Men det er sunt og bærekraftig.
 
– Målet mitt er ikke å overbevise folk. Det er å forstå hva som påvirker dem, sier Florent Govaerts, forsker hos Nofima i Tromsø. Han har nettopp tatt doktorgraden på hvordan folk stiller seg til å spise grønt fra havet, skriver Forskning.no.
 

Taresalat
 
Japansk tangsalat servert med sitron, saus og chili. Foto: Marco Verch (CC BY 2.0)
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS