Ny bok om dykking i Rødehavet
Tirsdag 9. juli 2024
Howard Rosenstein forteller historien om hvordan dykkeeventyret startet i Rødehavet i sin nye bok «Treasures, Shipwrecks, and the Dawn of Red Sea Diving».
 
Her får du bli med på en reise som inkluderer åpningen av det første dykkesenteret i Sharm el Sheikh, og forteller om hvordan det var å balansere mellom to land i krig.
 
Forordet er skrevet av Sylvia Earle og David Doubilet. Boken gir et unikt innblikk i sportsdykkingens historie og er illustrert med over 200 unike bilder. Den fås bl.a. på Amazon.
 

Treasures, Shipwrecks, and the Dawn of Red Sea Diving
 
Foto: Dived Up Publications
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Elleville rabatter hos Dykkebazaar

    I over 40 år har Aggressor Adventures laget spennende dykkereiser over hele verden. Nå tilbyr Dykkebazaar store rabatter og gratis plasser på hele 51 unike reiseruter i 16 land.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Dykkereise: Dusinet fullt i Rødehavet

    Dykkebazaar og Aggressor Fleet byr på en fantastisk liveaboard hvor man får dykke alle beste vrakene i Rødehavet – og de har gode betingelser for dykkeklubber og grupper.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS