Har du prøvd torsk under teppe?
Denne enkle og smakfulle gratinerte torskeretten passer fint på mørke høstkvelder. Den kan også lages med sei eller annen hvitfisk – se hva du klarer å fange!
Har du prøvd torsk under teppe?
Denne enkle og smakfulle gratinerte torskeretten passer fint på mørke høstkvelder. Den kan også lages med sei eller annen hvitfisk – se hva du klarer å fange!
Innhold fra Norges Sjømatråd
På nettstedet Godfisk.no deler Norges sjømatråd oppskrifter som passer for deg som er glad i fisk og skalldyr. Prøv denne i helgen!
Torsk under teppe
- Forvarm stekeovnen til 200 grader
- Del blomkål og brokkoli i mindre buketter og kok makaroni etter anvisningen på pakken
- La blomkål og brokkoli koke sammen med makaronien de siste to minuttene
- Hell av vannet og hell alt i en smurt ildfast form
- Skjær fisken i 4 cm store terninger og legg bitene på grønnsakene i formen, vend inn purreløk
- Bland sammen crème fraîche med pesto, salt og pepper, og hell det over fisk og grønnsaker
- Strø over revet ost
Til slutt lar du det hele bake i ovnen i ca. 20 minutter til osten er smeltet. Enklere kan det ikke bli – og det smaker kjempegodt!
Denne oppskriften er utviklet av Fiskesprell og kvalitetssikret av Helsedirektoratet. Se flere oppskrifter her!