Smartere bruk av tang og tare
Mandag 30. september 2024
– Bruken av tang og tare kan bli enda viktigere framover. Kunstig intelligens kan hjelpe oss så vi unngår å overforbruke denne ressursen, skriver Forskning.no.
 
Tang og tare spises av både mennesker og dyr verden over, og flere arter brukes i alt fra kosmetikk og mattilsetning til gjødsel og medisiner.
 
Samtidig er tang og tare en del av sårbare økosystemer som vi risikerer å overforbruke. Det vil forskere og industrien forhindre, ved hjelp av kunstig intelligens.
 

Tang
 
Foto: © Christian Skauge
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gullholmentreff med Dykkerhuset

    Dykkerhuset i Moss inviterer til det tradisjonsrike dykketreffet på Gullholmen utenfor Jeløya, som arrangeres for 15. gang. Bli med på en trivelig helg med fin dykking!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Ålesund på mandag

    Ålesund Dykkersenter holder PADI Open Water grunnkurs for dem som har lyst til å lære å dykke før sommeren. Bli med og oppdag en fantastisk verden under overflaten på mandag!
Siste videoer:
Annonse:
Annonse:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS