Løssalget av bladet Dykking begrenses

Tidsam AB begrenser distribusjonen av Dykking og andre tidsskrifter, og bladet blir dermed å finne i færre kiosker og andre utsalgssteder. Vi anbefaler et abonnement slik at du får bladet rett i postkassen.

Dykking i løssalg, her en tidligere utgave.

NYHETERLøssalget av bladet Dykking begrenses

Tidsam AB begrenser distribusjonen av Dykking og andre tidsskrifter, og bladet blir dermed å finne i færre kiosker og andre utsalgssteder. Vi anbefaler et abonnement slik at du får bladet rett i postkassen.

  4. mai 2020
Tidsam AB står for distribusjonen av Dykking og andre blader til kiosker og butikker over hele landet. Nå begrenser de distribusjonen av tidsskrifter grunnet konkurranse fra andre medier og koronasituasjonen.

– Salget av blader har minket i flere år, mye som følge av ny teknologi som gjør det mulig å konsumere medier digitalt på en enkel måte. Også i butikkene øker konkurransen om plassen, skriver de i en e-post til Dykking.Færre utsalgssteder, redusert opplag

Tidsam ser seg derfor nødt til å effektivisere distribusjonen, og har innført en leveringsavgift til butikker der salget ikke dekker kostnadene. Dette har ført til at ca. 250 butikker har valgt å avslutte samarbeidet.

Tidsam understreker at de fortsatt vil samarbeide med butikker som har fokus på å selge blader, slik som Narvesen, Tanum og Select Service Partner som har mange av utsalgsstedene på flyplasser og togstasjoner.

Koronakrisen har også ført til nedgang i salget, og Tidsam reduserer derfor bestillingene fra utgiverne med 30%. Vi håper dette vil øke igjen når situasjonen er tilbake til normalen.

Spar penger med et abonnement

Endringen vil ikke påvirke volumet som selges av bladet Dykking nevneverdig, men det vil bety at enkelte ikke lenger kan få kjøpt bladet der de bor. Vi beklager dette.

Dersom du ønsker å kjøpe enkeltutgaver av bladet Dykking kan dette bestilles til samme pris som i løssalg, pluss porto. Et abonnement er et godt alternativ – da får du bladet portofritt tilsendt rett i postkassen.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er en perfekt gave i disse dager.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS